Vad händer på mässan?

För oss på Bostadsrättsmässan är det viktigt att erbjuda besökarna högsta kvalitét på föreläsningar och aktiviteter. Vi lovar dig att du kommer att lämna mässan full av inspiration och ny kunskap. Vi har den stora förmånen att arrangera mötesplatsen i samarbete med HSB Stockholm, SBC och Riksbyggen. Låt dig inspireras och samla kunskap från de olika föreläsarna.

INSPIRATIONSSCENEN

Inspirationsscenen ger dig som besökare möjlighet att inspireras av föreläsare direkt från arbetslivet och ta del av deras erfarenheter samt få tips och råd. Ta del av deras berättelser hur de löst problem och svårigheter åt andra bostadsrättsföreningar. Ta med dig kunskaperna och dela med dig i din förening.

KREATIVA HÖRNAN

Nytt för i år är att vi har ytterligare en scen som vi kallar Kreativa hörnan. Här får du som besökare tips och råd gällande allt från utemiljö, trender inom inredning till urban odling. Här får du garanterat massa kreativa idéer att ta med hem!

KUNSKAPSSCENEN

På Kunskapsscenen får du som besökare ta del av ett gediget scenprogram som fördjupar dina kunskaper inom ämnen såsom digitalisering, förvaltning, juridik, energi och mycket mer.

 

INNOVATIONSTORGET

Innovationstorget är en ny spännande satsning på årets mässa. Här visar vi upp ett antal utställare med nya innovativa produkter på marknaden. Härifrån går du garanterat full med ny inspiration och idéer.

NY I STYRELSEN

Även i år erbjuder Bostadsrättsmässan och våra medarrangörer HSB, SBC och Riksbyggen möjligheten att delta på vår mycket eftertraktade utbildning ”Ny i styrelsen”. En kostnadsfri utbildning för våra besökare som normalt sett kostar om man inte är besökare på mässan.